13.3.21

Kaeleigh sai uuden peruukin ♥

Moikka! Eilen mun ihana Kaeleigh sai uuden peruukin. ♥ Tämän peruukin ostin Crobidollssilta. Jännitti kyllä kovasti, että sopiiko tämä ja miten otsatukan kanssa käy, kun nämäkin peruukit suunniteltu kuitenkin BJD -nukeille, ei pallopäille. ^^' Onneksi kävi kuitenkin hyvin. Otsatukan kanssa on toki laittamista, mutta kun sen saa kohdilleen niin hyvä tulee!



Piti lisänä vielä ottaa muutama kuva sängyn päällä, jotta tämä peruukki tulisi oikeuksiinsa paremmin. On siis todella kaunis ja tuuhea ja tässä on ihania violetteja raitoja. ♥ Peruukki ei muutenkaan ole niin ruskea, kun kuvat antaa ymmärtää vaan vähän violettiin taittuva myös ruskeista kohdasta.



Kiitos kun katsoitte!

1 kommentti:

  1. Hei! Sinulla on aivan ihania ja suloisia nukkeja! :) tiedätkö muuten onko tänä vuonna ollenkaan nukke miittejä?

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html