5.3.21

My Little Pony x Stranger Things ♥

Moikka! Keskiviikkona tänne saapui My Little Pony x Stranger Things Applejack. ♥ Hänet ostin Ebaystä uutena. Rakastuin tähän poniin kyllä kovasti, hänen värit on ihan huikeat ja silmät tosi kauniit. Olen myös sarjan katsonut, joten sekin motivoi tämän hankkimaan. Mikäli mietityttää, miten My Little Pony liittyy mitenkään Stranger Things sarjaan niin tässä on linkki jossa on kohtaus minkä takia tälläinen poni on luotu *klick*. Tämä linkki tuli mua sattumalta vastaan ulkomaalaisessa My Little Pony Facebook ryhmässä, kun pohdin itsekkin ihan samaa asiaa. ^^'

Tässä kohtauksen pääpointti vielä kirjotettuna, jos linkki ei toimikkaan:
ERICA (Defensively): That was a pretty straightforward equation.
DUSTIN: Fact number two: you're a political junkie.
ERICA: Just because I don't agree with Communism as an ideology...
DUSTIN (Picks up Erica's My Little Pony backpack): Fact number three: you love My Little Pony.
ERICA (with defensive scepticism): And what does My Little Pony have to do with this?
DUSTIN (Triumphant): Ah, let's recall the ponies' latest adventure, shall we?

The evil centaur team and Tirek turns Applejack into a dragon at Midnight Castle, and then Megan and the other ponies have to use Moochick's magic to defeat his rainbow of darkness, saving them from a lifetime of enslavement.

All the pink in the world can't disguise the irrefutable fact that centaurs and castles and dragons and magic are all standard nerd tropes. Ergo, My Little Pony is nerdy. Ergo, you, Erica, are a nerd.

ERICA: And how do you know so much about My Little Pony?
DUSTIN: Because I'm ... a nerd.


 
Omenat ovat tosiaan väärinpäin, mikä on mun mielestä tosi söpö yksityiskohta. ♥




Huomasin muuten pidemmän tutkiskelun jälkeen, että tässä ponissa on myös ihan vähäsen glitteriä esimerkiksi harjaksissa. ♥ Sitä ei tosin ole hirveän näkyvästi.

Hänen silmät on niin suloiset. ♥

Tässä myös "vertailun vuoksi" ja ihan muuten vaan yhteiskuva Blue Bellen kanssa. ^^ Applejack on tosiaan harmahtavampi kuin Blue Belle, tässä kuvassa se väri ero ei ehkä näy niin hyvin, mutta näissä on pieni sävy ero.



Innostuin myös ottamaan yhteiskuvan mun koko kokoelmasta. ♥ Tässä siis mun tämän hetkiset ponit.
Vasemmalta oikealle: Retro Cotton Candy 35th Anniversary, Stranger Things Applejack, Retro Blue Belle 35th Anniversary, Baby Cotton Candy 1984, Retro Lickety-Split 35th Anniversary & Retro Butterscotch 35th Anniversary.

 
Loppuun vielä laatikko kuvat. Sarjan katsoneet ymmärtävät miksi hän on laatikossa väärinpäin. ^^


Kiitos kun katsoitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html