19.10.21

Halloween kärry 🎃

Moi! Eilen kävin ottamassa kuvia Garonasta (Pullip Chill) ihanan uuden Halloween proppini kanssa. ♥ Pikku tavaroiden asettelu oli tosi vaikeaa ulkona, mutta lopputulos oli kyllä sen arvoista! Kärry, kurpitsat ja muutama muu tavara on ostettu minimaailma.fi:stä ja loput tavaroista on Rilakkuma Chocolate Cafe re-ment seteistä.
 
Kärry tuli minulle jo elokuussa, mistä laitoinkin kuvia mun @Siniirr Instagramiin. Siitä asti se on odotellut hyllyn päällä koristeena. ♥ Kärry piti kasata eli liimata sekä maalata ja se oli kyllä mukava pikku projekti! Mainitsin tuon kasaamisen ja maalaamisen siksi, ettei tule yllätyksenä niille jotka tämmöstä harkitsevat tai päätyvät hankkimaan. ^^ Toki se lukee myös tuotekuvauksessa, mutta kuitenkin! Voin kyllä ehdottomasti antaa ison suosituksen Minimaailmalle, sieltä saa aivan ihania pikku juttuja ja asiakaspalvelu on tosi ystävällistä ja nopeaa!

Nyt viimein niihin kuviin! ^^
 
 
 
Tässä vaiheessa rupesi satamaan vettä, mutta onneksi pieni sade ei haitannut. ^^' Sateen takia kärry/tavarat voi näyttää vähän märiltä.
 
 
 
 
Lähikuvaa kaikista ihanista pikku tavaroista. ♥
 
Ja matka jatkuu eteenpäin.. ♥
 
 
Kiitos kun katsoitte!

1 kommentti:

  1. Ihan mielettömän hieno. Ja joo, rekvisiitan asettelu on är-syt-tä-vää (ulkona, tuulessa, ahtaissa paikoissa...)sinitarrat jne on usein ollut pelastus. Ihana kärry, ihana nukke ja ihanat kuvat!!!

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html