10.8.23

Vikin uudet silmät ♥

Moikka! Tässä kuvia Vikkistä (Pullip Travas Tokyo Noan) uusilla silmillä. ♥ Neidin silmät on ostettu Mikiyochiilta, nämä on Mikiyochiin silmät nimeltä "Mermaid Scale Purple". Oon tosi iloinen näistä silmistä! ^^ Alunperin suunnittelin hänelle kokonaan kirkkaita vaaleansinisiä silmiä, mutta voi olla, että nämä taitaa sittenkin olla pysyvät silmät tälle neidille.
 
 
Otin tämän kuvan lehtien läpi ja tästä tuli tosi kiva. ♥
 
 
Päivä, jona otin näitä kuvia oli todella tuulinen, mutta onneksi nukke ei pudonnut eikä käynyt mitään muutakaan ikävää, mutta riski oli kyllä olemassa.. Tästä syystä siis nuken hiukset voi olla välillä vähän "miten sattuu". ^^'
 
Unohdan aina välillä minkä väriset tän neidin silmäluomet on!
 
 
Kun keksin ottaa tämän kuvan niin rakastuin tähän kuvauspaikkaan samantien! Ihan varmasti otan joskus uusiksi kuvia tässä kohdassa. ♥ Nukke siis pysyi näin ilman mitään siimoja tai muita juttuja.

 
 
 
 
Loppuun pari extra kuvaa Vikkistä aidalla. ♥
 
 
Kiitos kun katsoitte!

1 kommentti:

  1. Oi miten hyvin nuo uudet silmät Vikille sopivatkaan!!
    Ja valtavan ihana kuvauspaikka, erityisesti tuo lehtien läpi otettu kuva on ihana, tosi kivasti erilaisia kerroksia <3

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html