1.2.24

Suuri figuuri postaus! ♥

Moi! Kokoelmien kuvaus jatkuu, tällä kertaa mun figuureilla. ♥ Osa mun figuuri kuvista oli yli 8 vuotta vanhoja, joten oli jo aikakin päivittää nämä kuvat! Pieni osa näistä figuureista olen ostanut ulkonäön takia ja voin tässä postauksessa mainita ne figuurit, jotka on tällaisia.

Banpresto Love Live! Sunshine!! EXQ Yoshiko Tsushima:
 
 
 
 Good Smile Company Nico Yazawa: Picnic Girl:
 
Suosikki figuurini mun omista. ♥
 
 
 
 
 
Taito Corporation Super Sonico Tiger Parka:
 
Tämä Sonico figuuri on yksi, jonka ostin sen takia, koska hän on söpö. Tiedän kyllä tästä hahmosta jotain esim. että hän on pelifirman maskotti, mutta en ole pelannut mitään pelejä missä tää hahmo on.
 
 Sega Ruri Gokou Catgirl Maid Version:
 
Toinen figuuri, jonka ostin ulkonäön takia ja tämä on itse asiassa mun ensimmäinen figuurini! En ole katsonut siis tätä sarjaa (Ore no imouto ga konna ni kawaii wake ga nai), mistä tämä figuuri on enkä tiedä hahmosta mitään. Oon harkinnut, että myisin tämän eteenpäin, mutta on vaikea luopua tästä ihan vaan siitä syystä, että hän oli se "eka".
 
 
 Kaiyodo Revoltech Danboard:
 
Danboard on myös yksiä niitä, jotka ostin ulkonäön takia. En ole siis lukenut tätä magaa, josta tämä figuuri on. Ihailin pitkään Flickrissä ja Tumblrissa Danboard kuvia (myös niitä Amazon Danboard versioita) ja halusin tosi kovasti samanlaisen itsellenikin ja ne kuvat Danbosta oli aina tosi ihania. Sitten Animeconissa 2013 tää figuuri oli myyntisalissa ja ostin sen saman tien!
 
 
Tällä figuurilla on valot silmissä, mutta patterit on menneet tyhjäksi, joten en nyt saanut kuvaa siitä. Täytyy siis ostaa uudet patterit!
 
 Nendoroid Overwatch Tracer:
 
 
 
 Nendoroid Overwatch Mei:
 
 
 
 Nendoroid Overwatch Mercy:
 
 
 
 
 Nendoroid Overwatch D.va:
 
Pakko todeta tän mun D.van kohdalla, että tässä figuurissa on vaan pakko olla joku valmistusvirhe, koska tää figuuri on niin huono pysymään tässä ständissä. Muutenkin moni osa tästä figuurista vaan irtoilee liian kevyesti ja helposti ja tän figuurin käsittely on tuskallista. Mulla ei ole samaa ongelmaa muiden figuurien kanssa paitsi tämän ja tämän huomasin jo heti alussa.
 
Halusin ottaa kuvia myös toisilla kasvoilla, koska en ollut tyytyäinen noihin ekoihin kuviin. Harmi juttu näiden käsien kanssa on se, että on tosi vaikeeta saada ne näyttämään sydämeltä, mutta yritin kovasti. Yrittämistä tosin tuskastutti sekin, että pienestäkin liikkeestä figuurilta lähtee hiukset irti, kädet irti, jalat irti ja koko figuuri irtoaa ständistä.. Tuskallista.
 
 
 
 Nendoroid Harry Potter:
 
 
 
 
 Nendoroid Harry Potter Ron Weasley:
 
Ron Harry Potter hahmona on semmonen, josta en kauheasti välitä, mutta tuntui oudolta ajatukselta, että hankkisin vaan Harryn ja Hermionen, mutta että en hankkisi ollenkaan Ronia, niin sen takia täytyi hankkia myös Ron!
 
 
 Nendoroid Harry Potter Hermione Granger:
 
 
 
 Kolmikko yhdessä. ♥
 
 Nendoroid Harry Potter Severus Snape:
 
 
 
 Nendoroid Harry Potter Luna Lovegood:
 
Suosikki HP hahmo. ♥
 
 
 Nendoroid League of Legends Lux:
 
 
 
 Nendoroid League of Legends Sona:
 
 
 
 Nendoroid San-X Rilakkuma:
 
 
 
 Nendoroid Petite Ultimate Madoka Kaname:
 
Osa varmasti huomaa, että tältä figuurilta puuttuu nuoli, se joutui hukkaan muutossa ja tästä on jo 9 vuotta, joten tämän nuolen löytyminen on tosi epätodennäköistä enää. :( Yritin etsiä sitä kyllä kauan, mutta se on kadonnut.

Tämä on myös yksiä niitä hahmoja, jotka ostin ulkonäön takia. Oon kyllä tietoinen tästä sarjasta (Puella Magi Madoka Magica) ja oon kuullut, että se on hyvä, mutta en ole katsonut tätä sarjaa ikinä. Oon harkinnut myös luopuvani tästä, mutta tämänkin kanssa sama juttu kun Ruri Gokou figuurin kanssa, luopuminen tuntuu hankalalta, kun tämä figuuri on ollut mulla jo niin kauan.

Nendoroid Petite Kyoko Sakura:

Myös tämän figuurin kanssa sama juttu, kun Madokan kanssa. Itseasiassa, kun ostin tämän luulin, että se oli samasta setistä kun tuo Madoka, mutta nämä on kahdesta eri Nendoroid Petite setistä.
 
FigFIX Love Live! School Idol Festival: Kotori Minami Cheerleader version:
Mää _rakastan_ näitä FigFix figuureita, mutta harmikseni niitä tehdään hyvin vähän ja suurinosa mitä tehdään ei ole mua kiinnostavia hahmoja. :( Mulla on ollut siis joskus Figma figuuri, mutta en oikeen tykännyt siitä niin sen takia nää FigFix figuurit on minusta ihan tosi ihania. Nää on sopivan kokoisia eikä liikkuvia osia ole paljoa!

FigFIX Love Live! School Idol Festival: Nico Yazawa Cheerleader version:


 
Parhaat Love Live tytsyt. ♥

Funko Pop! Overwatch Tracer:

Täytyy myöntää, että en tykkää yhtään Funko Popeista. Tämän figuurin sain sillon, kun nää Funko Popit oli aika "uus hieno juttu" ja sain tämän lahjaksi. Tän figuurin kanssa on myös ongelmana se, että Tracerillä on tosi pieni vartalo ja Funko Poppien päät on tosi isoja, niin tämä kaatuu, joka kerta kun avaan mun figuuri hyllyn tai kun laitan sen kiinni. Tulen luultavasti luopumaan tästä jossain vaiheessa, mutta toistaiseksi se ei vie tilaa niin se saa olla vielä.

Funko Pop! Overwatch Dva with Meka:
Tää Funko Pop on tosin "säännöstä poikkeus" ja koen että tää on tosi kiva ja yksityiskohtainen figuuri Funko Popiksi. Tää D.va on myös tosi söpö, kun se on tämmönen mini versio!


 ..MUTTA vaikka tämä figuuri onkin tosi kiva ja yksityiskoitainen, tämä figuuri on VALAHTANUT vuosien varrella! Huomasin tämän nyt kun otin kuvia tästä. 
 
Sillon kun sain tämän otin tällaisen kuvan kun tässä yllä on ja sillon pikku D.va seisoi ihan suorassa ja pysyi tuossa kohdassa tosi vaivattomasti ja helposti ilman mitään kiinnitys apua. Nyt nuo tykit on kallellaan alaspäin. Niitä ei siis voi liikuttaa eli ne on valahtaneet eli muovi on jotenkin "antanut periksi" ja taipunut. 
 
Tässä alla on tämä vanha kuva tästä figuurista millainen se joskus oli ja tässä alhaalla olevassa kuvassa tuo D.va ei ole mitenkään kiinnitettynä tuohon. Toinen ongelma tämän figuurin kanssa on myös se, että luukku ei pysy enää auki niinkuin se pysyi sillon kun sain tämän. Tässä vanha 2017 vuoden postaus: https://sininnukkeblog.blogspot.com/2017/05/aikainen-syntymapaivalahja.html

Kiitos kun katsoitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html