2.3.18

Uusia peruukkeja ♥

Hei! :) Tälläkertaa otin kuvia kolmesta eri nukesta, jotka ovat saaneet uudet peruukit. Kaikki nämä peruukit on Leekeltä, joten nämä on olleet nukeillani jo pitkään, koska Leeke tilauksestani on jo tovi aikaa, mutta en vaan ole jaksanut ottaa vieläkään kuvia.. Jos sitä kottais vaikka nyt ryhdistäytyä.. :) Aloitetaan Hazelistä (Pullip Hello Kitty):






 Ja tältä peruukki siis näyttää. ^^










 Myös uutukaiseni, Pullip Classical Alice sai uudet ripset ja uuden peruukin (koska tilasin sen jo sillon Leeke tilauksen aikaan, vaikka en edes omistanut koko nukkea sillon.. olenko tulossa hulluksi?.. Ehkä). Samalla päätin neidille myös nimenkin, hänen nimensä on siis London! ♥ Tämä neiti kertakaikkisesti yllätti mut, koska en todellakaan ajatellut, että hänestä saisi näin älyttömän ihanan nuken, joten oon todella onnessani tästä neidistä! Todellakin oli siis oikea ostos tämä malli. :)
 En tosiaan ottanut enempää kuvia päähineen kanssa koska tässä peruukissa on omat rusetit, joita en viitsi ainakaan vielä irrottaa, koska ne on tosi söpöt. ^^ Katsoo joskus myöhemmin jos "kyllästyn" ja otan ne pois.











 Ja loppuun vielä mieskauneutta tähän postaukseen, Levi (Taeyang Tantus) uudella peruukilla. ♥






Kiitos kun katsoitte!

1 kommentti:

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html