13.1.23

Uusi poni, Parasol ♥

Moikka! 28.12.2022 tänne saapui My Little Pony Parasol 1983. ♥ Ystäväni löysivät hänet kirpparilta hintaan 18€. Ehkä vähän suolainen hinta siihen nähden, ettei hän ole niin hyvässä kunnossa kun olisi voinut olla, mutta olen sen verran pitkään häntä etsinyt, että ei voinut sanoa ei. ♥ Esittely tulee tosiaan näin myöhässä oman jaksamisen puutteen takia. Päivät on edelleen niin pimeitä, että saa taistella, että selviytyy perus arejasta. Tässä kuitenkin viimein kuvia! ^^

 
Tämän ponin häntä ei ole niin hyvässä kunnossa, harkitsin että olisin leikannut sitä vähän, mutta päädyin kuitenkin jättämään sen näin. ^^

 
Pään harjakset on taas minusta oikein kivassa kunnossa. Silmien maali on vähän paikotellen kulunut, mutta ihan kivassa kunnossa nekin.



 
Kuviot näyttää kivalta, tykkään tuosta glitteristä ihan hirveesti! ♥ Näitä pelotti pestä, ettei glitteri varise pois, mutta kyllä tuo aika hyvin kesti mun varovaisen puhdistuken.

Toinen puoli on vähän enempi kulunut.

 
Naamassa ei erityisemmin ole jälkiä mikä on aina plussaa. ♥







 
Perus kaviokuva aina pakko ottaa. ^^ Pohjissa on tosiaan vähän keltaisuutta, tuntuu olevan melkeen jokaisen vanhan ponin ongelma tämä. Tosiaan pohjassa lukee '83 Pat.pend Hong Kong.

 
Sitten oli pakko ottaa yhteiskuvia! Rakastan aina tätä osuutta uuden ponin tullessa. ♥ Tässä siis Sundance 1985 & Parasol.



 
Bow Tie posetukset. ♥ Tää on vaan mun lemppari pose! Vasemmalta oikealle Retro Bow Tie 2019, Stranger Things Applejack, Sundance 1985 & Parasol.





 
Pinkki porukkani. ♥ Retro Cotton Candy, Parasol, Lickety-Split 2020 & Baby Cotton Candy 1984. Lickety-Split on kyllä siinä rajalla, että onko hän enemmän violetti kuin pinkki. ^^'





 
Tämä kolmikko vielä erikseen. ♥

 
Ihan kuin Baby Cotton Candy kuiskailisi Parasolille jotain. ^^'



 
Tästä tuli varmaan mun suosikki kuva mun MLP kuvista. ♥ En tiedä miten tuohon Parasolin päälle tuli tuollainen "punainen valo", mutta en mitenkään muokannut sitä erikseen tätä kuvaa varten. ^^ Ehkä just siks tykkäänkin tästä niin paljon, kun luonnostaan tuli noin kirkas valo! Voi olla että Cotton Candystä se jotenkin heijastui häneen.


Kiitos kun katsoitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html