24.11.23

Laiturilla talvella

Hei! Otsikko voi olla vähän outo, mutta se on tällainen siksi, koska kävin nyt talvella ottamassa kuvia Kennystä (Taeyang Tantus) samalla laiturilla, kun otin kuvia 2022 syyskuussa tässä postauksessa *klick*. En vaan tyhmänä tosiaan tajunnut, että koko laituri on tietenkin ihan lumen peitossa tässä vaiheessa vuotta, mutta ei se mitään. ^^' Mun piti tulla aikaisemmin ottamaan jo näitä kuvia, mutta en vaan kerinnyt. 
 
Kennyllä on muuten myös kokonaan uudet silmät! ♥ Huomasin itse tosi hyvin häntä kuvatessa, että niissä on iso ero. Joissakin kuvissa siis minusta Kenny näyttää ihan tosi erilaiselta. Ihaninta näissä silmissä on se, että tuo väri on samanlainen kun hänen stock asun sininen "heijastuma" tai nuo siniset "korostukset". Kennyn silmät ovat Lullabyn "Petrol Blue" väriset silmät.

Näitä lähikuvia ottaessa tajusin, että mun alla ei ole muuta kuin jäätä. ^^' Vesi oli siis noussut sen verran laiturin ympärillä, että se oli ihan kokonaan jäässä. Pelotti vähän istua tässä kohtaa, mutta jää oli ihan kivikovaa ja sen jään alla oli kuitenkin tämä laituri! Jännittävä ja erilainen kuvaushetki joka tapauksessa.
 


 
Loppuun vaihdoin vähän kuvauspaikkaa ja otin kuvia kuusen luona. ♥

 
 Kiitos kun katsoitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html