21.1.24

Uusi poni, Kiss Curl! ♥

Moi! Joulukuussa (27.12) sain yllätyslahjaksi Jussilta ja Myrskyltä My Little Pony Kiss Curlin! ♥ Tässä siis kuvia hänestä. Kiss Curl on vuoden 1987 poni. ^^ Kiitos Jussille ja Myrskylle tästä ihanuudesta! ♥
 
 
Tää poni löytyi kirppikseltä ja tälle on vähän tehty harjasten leikkausta edestä ja hän oli tosi likainen tänne tullessa. Kunnostuksen jälkeen on minusta nyt tosi kivassa kunnossa! Joissakin kohtaa ehkä vähän jotain likaa, mitä en saanut pois, mutta enimmäkseen siisti! Harjakset aluksi ennen kuin olin kunnostanut häntä, tuntui aika kamalalta, mutta pesun ja harjaamisen jälkeen nekin tuntuu nyt kivalle!
 
 Sitten lähikuvia. ♥ Silmän maali on vähän kulunut oikealta puolelta, mutta vasen puoli on mielestäni aika virheettömän näköinen. Blushi on myös kivassa kunnossa molemmin puolin.
 
Logot molemmin puolin hyvässä kunnossa!
 
 
Tässä näkyy tämä toisen silmän maali, joka on tosi hyvässä kunnossa!
 
 
 
Etukavion pohja, jossa lukee siis: 1984 Pat.pend.
 
Ja toisessa etukaviossa Hong Kong. Takakaviot on tyhjät.
 
Molemmat keltaiset ponini. ♥ Kuvassa siis 35th Anniversary Butterscotch 2018 ja Kiss Curl 1987!
 
 
Väri ero on aika valtava, Kiss Curl siis paljon vaaleampi ja pastellisempi kuin Butterscotch.
 
Lopuksi yhteiskuva mun Posey -poseeraus poneista! ♥ Vasemmalta oikealle: Lickety-Split 2020, Caramel Crunch 1984 ja Kiss Curl 1987.
 
 
 
Kiitos kun katsoitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html