3.10.22

Spooky scary skeletons..

Hei! Kuvasin pitkästä aikaa ihanaa Skelitaani (Monster High Scaris Skelita Calaveras). Oikeen harmittaa, miksen ole aiemmin ottanut hänestä syksy kuvia, kun hän sopi tuonne maastoon niin täydellisesti! ♥ Tietysti tätä nukkea on aika vaikea posettaa hänen.. luisen kropan takia, mutta onneksi avuksi voi käyttää esim. keppejä. ^^


 
 
 
 
 
 
Muutama kuva tulen äärellä, vanhassa riihessä. ♥
 
 
Ja sitten menin ottamaan kuvia pellon keskellä olevaan kivikkoon. Tää osottautui tosi kivaksi kohdaksi! ♥ Meinasin tosin tässä vaiheessa hukata kaikki nämä mun kurpitsat, kun ne yhtäkkiä lensi alas puun päältä ja sitten taskustani tippui loputkin kivikko väliin.. Onneksi ei sentään semmoiseen väliin mistä en niihin olisi päässyt käsiksi, mutta läheltä liippasi!
 
 

 
Tosiaan, tässä vaiheessa nämä kurpitsat sitten tippui.. ^^' Yksi niistä siis ensiksi, ja sitten kun kurotin sitä nostamaan tippui muutkin taskustani! Kauhun hetkiä, vaikka toisaalta näitä onneksi saa ostettua lisääkin. Hirveämpää olisi jos nämä olisi ollut jotain Re-ment osia, kun ne on yleensä vielä niin pieniä että niitä ei kyllä helposti löydä.
 
 
Tässä kuvassa näkyy ihanasti Skelitan kauniit kasvon muodot. ♥
 
Extrana vielä yksi kuva pihlajan kanssa. ♥ Ne on niin kauniita nyt syksyllä!
 
Kiitos kun katsoitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html