22.10.22

Kaeleigh ja hänen uusi peruukki ♥

Moi! Kysyin Instagramissä storyssäni, että kenestä seuraajani haluaisivat ensimmäisenä kuvia ja äänestyksen voitti Kaeleigh (Pullip Kuromi). ♥ Muut vaihtoehdot olivat Winnie (Pullip Beary Fairy Kiyomi) ja Moe (Kikipop! Hi! My School Sub School Commissioner P-chan), heistä tulossa kuvia siis myöhemmin. ^^ Kaeleigh on tosiaan saanut uuden peruukin, se on aika pitkä mutta minusta just hyvä tämmöisenä. ♥ Peruukki on tosiaan tummanvioletti, ei musta, vaikka voikin näyttää mustalta.
 
 
 
Kae oli tosiaan aika haasteellinen kuvattava, kun hän on itse niin vaalea, meikki ja peruukki taas tummia. Kuvista tuli tosin silti kivoja!

 Nauratti kun tätä kuvaa muokatessa tajusin, että oon aina luullut, että tuo keskellä oleva on possun nenä.. Sydämet ovat "possun silmät". Se on siis oikeasti pääkallo, se sama mikä on nuken stock silmissäkin. ^^' Huvittaa, että näin kahden vuoden jälkeen vasta nyt tajusin tämänkin..
 
 
 
 
 
 
 
 
Kaeleightin asu on tosiaan Pullip Adsiltian stock asu (paitsi kengät ovat Cool Catin).
 
 
 

Kiitos kun katsoitte!

1 kommentti:

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html