9.10.22

Syysmyrsky

Hei! Kuvasin lauantaina Berniceäni (Pullip Grell) pitkästä aikaa. Kuvaukset oli aika hankalat, sillä valitsin tosi huonon päivän näille kuville. Ulkona siis tuuli niin kamalasti, että nukke ei meinannut pysyä pystyssä edes istualteen/polvillaan.. ^^' Onneksi se kamala myrskyisyys ja huono sää ei niinkään näihin kuviin välittynyt.








Tässä Bernice on ihmettelemässä omenasadon korjuuta, joka on jäänyt kesken. ^^'



Ja loppuun muutama kuva vähän eri lokaatiossa. Pelkäsin tässä vaiheessa ihan kamalasti, että koko nukke lentäisi tuosta alas kivikkoon.. Onneksi ei kaatunut kertaakaan, mutta sen takia vähän hätäisiä nämä kuvat.



Kiitos kun katsoitte!

2 kommenttia:

  1. Oi miten kauniit Bernicen silmät ovatkaan!!
    Näissä on tosi kiva värimaailma, kauniita oranssin sävyjä. Tuo kurpitsalaatikko on tosi suloinen, samoin Bernicen asukokonaisuus. Syksy on kyllä haastavaa aikaa kuvata, kun tuuli on niin kova, onneksi sait hyviä kuvia eikä nukelle käynyt kuinkaan!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja ihana Bernice!

    VastaaPoista

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html