2.10.22

Rauhallinen sunnuntai

Moi! Tässä muutama sisällä otettu kuva ihanasta Mabelistäni (Bluefairy Tinyfairy Olive). ♥ Kuvat on otettu VillaValkeassa, "Marjatan kammarissa". Mabel on yksi vaikeimmista kuvattavista mun nukeista, koska kuvakulma täytyy olla aina se just tietty, että hän on kivan ja söpön näköinen. Ei sillä, rakastan tätä nukkea silti tosi kovasti, mutta välillä tulee turhauttavia hetkiä hänen kanssa. ^^' Tässä kuitenkin mielestäni onnistuneita ja söpöjä kuvia hänestä!

Tää makuuasento oli vaikea, kun nukkehan ei periaatteessa taipuisi näin, ellei kroppa olisi ns. ylhäältä kahtia. ^^' Onneksi itse vartalon outo asento ei näy kuvissa kun vartalo on vaatteiden alla.






 
Tässä Mabel näyttää niin pelokkaalta. ^^' ♥
 
 
 
Söpöys! ♥
 
Tästä tuli varmaan yks mun suosikki kuva tästä photoshootista!
 
 
 
"Joko nämä kuvat riittäisi?"
 
*Huokaus* "No poseerataan nyt sit vielä hetki"
 
 
 
 
"Okei nyt saa riittää!.. Moikka!"
 
Kiitos kun katsoitte!

2 kommenttia:

Ennen kuin kommentoit olisi kiva kuulla, jos haluaisit nähdä jostain tietystä nukesta kuvia. Jos keksit jotain parannettavaa kuvissani tai teoksissani kerro siitä minulle. ^^ Rakentava palaute on myös aina tervetullutta! Kiitos kaikista kommenteista!

Ennenkuin kysyt jotain luethan UKK alueen, jos olen jo aiemmin vastannut kysymykseesi: http://sininnukkeblog.blogspot.com/p/ukk.html